Holistisk Health Mentor - Vivi

Mit navn er Vivi og bor Nordsjælland.

Jeg er uddannet ernæringsassistent, men har udvidet min viden og arbejder nu som Holistisk Health Mentor, til efteråret går jeg igang med uddannelse til Spa-terapeut, så glæd jer, der bliver helt sikkert brug for prøvekaniner.

En Holistisk Health Mentor ser på det hele menneske og kan hjælpe med at forbygge og genopbygge cellerne i kroppen.

Som holistisk behandler, ser jeg på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen.

Jeg benytter mig af mentoring, kosttilskud, aminosyrer, laboratorietester, analyser og homøopati og hormonterapi for, at give dig et godt og effektiv behandlingsforløb!

Laboratorietests bruges for at vi kommer helt ind på celleplan, hvor vi kan få et større billed, af hvad der lige netop sker i din krop og hvad den har brug for og hvor vi kan hjælpe og støtte op.

Sammen arbejder vi ud fra en behandlingsmetode, som giver dig/os en forståelse for behandling af sygdomme, tanker, symptomer og kropsreaktioner.

Jeg udfører både online session og personlig session enten hos dig eller i min klinik, jeg starter altid med journal gennemgang og kropterapi efterfølgende, hvis du har brug for massage i form af lympedrænage eller cupping, så kan det også komme på tale i første behandling.

Kærligst

Vivi